Te goed
Te goed

Te goed

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Deze afbeelding had u nog van mij te goed. Een cake bakken in de nieuwe oven en met groene stroom. Ik moet zeggen dat viel niet tegen. Het was een wintercake, en de naam zette me niet aan het denken. Het was meer een kruidkoek dan een cake, maar niettegenstaande dat was hij goed te verteren. Er zat zelf een topping bij en met een beetje cacao erop leek het meer dan het was. Het succes zat meer in de uitkomst hoe hij uit de oven kwam, goed gerezen en nergens zwakke plekken. En het belangrijkste, de bovenkant was niet gebarsten. het was een experiment van een dag of twee, toen was het op. Nu weer sparen voor een nieuwe.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.