2023 – Een nieuw jaar
2023 – Een nieuw jaar

2023 – Een nieuw jaar

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Als ik nu nog nieuwe voornemens moet maken heb ik het altijd verkeerd gedaan, ik rook al tientallen jaren niet meer, drink geen alcohol meer, eet niet meer dan zou moeten, werk als een paard en wordt dan net voor de kerst toch ziek. Maar we gaan gewoon door als voorheen. Misschien iets trager, maar dat komt door de leeftijd, dit jaar wordt ik zeventig als alles goed gaat. Ik kan ook iedereen van alles gaan toewensen, zoals lagere energieprijzen, geen oorlog meer in de wereld, vrede op aarde… Maar zolang als er mensen zijn die het anders willen is mijn invloed door die wens van nul en generlei waarde. Wat ik persoonlijk wel voor iedereen wens, staat op de foto… en daar laat ik het bij.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Frank103

    Ik wens jou en je familie ook een gezond en gelukkig 2023 toe!
    Ik volg het nieuws ook maar beperkt, ik erger me alleen maar aan veel zaken waar ik allemaal geheel geen invloed op heb. Dan kan ik beter me druk maken om zaken waar ik wel iets mee heb, zoals mijn familie, werk en mijn hobby’s.

  2. Precies, goede voornemens omdat er nieuw jaar begint klopt niet, dan doe je dus willens en wetens onnodig lang dingen verkeerd. Roken doe ik ook al 40 jaar niet maar m’n drankje smaakt me te goed om het af te schaffen het leven moet ook wel een beetje leuk blijven al zal iedereen dat anders invullen. Een virusje of griepje zullen we ook in het nieuwe jaar niet altijd kunnen ontlopen dus voor alle zekerheid wens ik je een gezond nieuwjaar.

  3. hanscke

    Ik wens jou en je dierbaren een heel goed nieuw jaar toe, waarin plaats is voor mooie ervaringen en genoeg veerkracht om eventuele tegenslagen op te vangen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.