Een beetje trage start
Een beetje trage start

Een beetje trage start

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Gisteren was even een rustdagje tussendoor, met oudjaar nog even wezen klussen in Houthem, daarna het nieuwe jaar ingeluid en gisteren Jeslynn hier. En de rustdag werd dus een dagje LEGO bouwen en wat aanverwante zaken. Om bij de LEGO niet alleen de bouwsels te maken wil ik deze ook van verlichting voorzien. En dat wil ik ook nog volautomatisch laten doen door een Arduino microcontroller als regelaar in te zetten. Dus alle bouwdozen hiervoor maar eens even uitgehaald en een breadboard schakeling opgezet om de ledverlichting aan te zetten en te kunnen regelen. Gewoon even hobbyen dus. De foto is ca 10 jaar geleden gemaakt in Meersen. Wat het voorstelt weet ik niet, maar het zag er wel kunstig uit met dat licht.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ik dacht dat het een pauw voorstelt, maar misschien is het mijn fantasie die er een pauwenstaart in ziet. Vandaag weer gewoon in het normale ritme zien te komen, na al die feestdagen. Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.