Pensioen
Pensioen

Pensioen

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Gisteren was het feest in huize bVision. De eerste dag van mijn vrouw haar pensioen. Op bijna 68-jarige leeftijd mag je ook wel eens stoppen met werken. De bossen bloemen staan inmiddels door het hele huis en gisteravond zijn we met de kinderen en kleinkinderen uit gaan eten in Valkenburg.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 reacties

  1. Heerlijk, geen wekker meer zetten en zonder verplichtingen buiten de deur. Valkuil … meteen volop vrijwilligerswerk gaan doen. Hopelijk heeft je vrouw fijne hobby’s om de tijd te vullen of misschien hebben jullie die wel samen. Ook leuk. Hoe dan ook geniet van de vrijheid.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.