Vroege vogels
Vroege vogels

Vroege vogels

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Het is dat we gewend zijn aan het vroege opstaan, maar gisterochtend dacht ik even dat we ons verslapen hadden. Het was al wat lichter buiten, een blik op de klok gaf aan dat het zelfs nog wat vroeg was. Nou ja, wassen, aankleden en naar onder. En daar trof ik de onderstaande beelden aan. Na wat glijwerk van auto’s in de straat was de pret er echter snel vanaf… tegen een uur of 10 was alles weer weg. Maar het blijft de eerste sneeuw dit jaar…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Mooie foto’s Sjoerd, echte winterbeelden.
    Het bleef nog lang donker, hier ongeveer de hele dag.
    Geen sneeuw van betekenis is hier gevallen. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  2. Het leek hier gisteren bijna voorjaar, de hele dag zon bij 5°C. Alleen al om er wat foto’s van te kunnen maken, heb ik wel zin in wat sneeuw, maar dat zit er ook vandaag niet in hier.Jullie lijken vandaag nog eens een kansje op sneeuw te maken, veel plezier ermee.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: