Als er één schaap…
Als er één schaap…

Als er één schaap…

Dit arme schaap, nog aangelijnd ook, vond ik voor een antiekwinkel. Ik zal geen naam of plaats noemen, want het betreft geen gesponsorde reclame. Wat ik me wel afvraag is wat zo’n schaap bijdraagt aan de verkopen van antiek.


Het schaap aan de lijn
Zag geen been in zijn lijden
brak los, ging alleen

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Die zal haar kudde wel missen, ik denk eigenlijk dat ze is aangelijnd om diefstal te voorkomen. Zo te zien is haar linker voorpoot ook al niet meer zo best. En of het schaap de verkoop bevordert , dat zou ik niet weten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.