Het kasteel van Hogwarts
Het kasteel van Hogwarts

Het kasteel van Hogwarts

bVision & Photography

Vorige week liet ik hier een sneak preview zien van een Lego bouwgevalletje. Nu even wat completer, de geheime kamer van Hogwarts of Zweinstein zo u wilt. Af en toe is het net een puzzeldoos om alles op de goede plaats terecht te laten komen. Ik heb volgens mij de spoken verdreven, maar zeker weten doe ik het niet… het kasteel staat onder in de gang, in de tentoonstellingsruimte. Dat doet me eraan denken dat er ook nog zoiets is als een vitrinekast. Die moet ik ook eens op de foto zetten.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.