Promenadepark Heerlen Centrum
Promenadepark Heerlen Centrum

Promenadepark Heerlen Centrum

Leegstaande kantoren en winkelruimtes midden in de stad worden omgetoverd tot een aantrekkelijk woongebied met veel groen. Zo zijn in Schinkelkwadrant-Zuid het oude winkelcentrum de Plu, de kantoorruimtes erboven en de overige leegstaande kantoren al gesloopt. Schinkelkwadrant-Zuid is het gebied tussen de Schinkelstraat, Honigmannstraat, Geerstraat en Promenade. Aannemersbedrijf Laudy heeft waarschijnlijk een tekort aan arbeiders in de bouw, vandaar waarschijnlijk de onderstaande tekst bij dit project in de gemeente Heerlen. De foto is gemaakt aan de promenade bij het te ontwikkelen Promenade Park. De tekst is wel duidelijk…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Het spandoek zie je wel mee bij bouwprojecten staan en het is gewoon zo.
    Gelukkig dat men de oude leegstaande panden gaan herinrichten voor woningen.
    Het gebeurd hier ook, zo is de kantoorwijk nu een woonwijk aan het worden. Hans

  2. En er zijn nóg flink wat beroepen waar hard mensen nodig zijn. Beroepsopleidingen staan véél te laag in aanzien. Ik zag tot mijn grote vreugde dat mijn CV monteur dit keer vergezeld was van zijn zoon.Z’n papieren heeft hij al , nu gaat hij het bedrijf van z’n vader verkennen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.