Wat zien ik daar…
Wat zien ik daar…

Wat zien ik daar…

bVision & Photography

Ik keek vanuit mijn stoel naar de overkant van de straat. Ik denk wat zit daar nou. Vanuit de stoel kon ik het niet zien, dus maar even naar buiten, en ja hoor. Zit me daar gewoon midden in de bewoonde wereld en geen water in de buurt een eend op het dak… Met een beetje inzoomen kon ik het beer zien. Ik dacht even aan een grap, maar nee hoor, het bewoog. Een uurtje of zo later was de eend verdwenen of in rook opgegaan, wie zal het zeggen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Frank103

    We kijken hier niet raar op van eenden, maar er is hier zoveel water dat ze nooit op een dak gaan zitten. Misschien wilde deze uit de hoogte doen, een beetje de huismus nadoen?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.