Het bezoek van de Kerstman (einde)
Het bezoek van de Kerstman (einde)

Het bezoek van de Kerstman (einde)

bVision & Photography

Hij is klaar, De LEGO Icons bouwdoos 10293, het bezoek van de Kerstman. Het waren niet zo heel veel stenen (1445) maar even goed een puzzel. Het is zeer gedetailleerd opgebouwd en zeker waard om bij de icons te staan. Nu is het uiteraard nog even wachten op de echte Kerstman, als die al bestaat. Met een sneeuwlaagje van minimaal een meter op eerste Kerstdag. Daar droom ik al jaren van, vooral als het een graadje veel te warm is. Gelukkig was het hier ook een beetje afgekoeld, al was de regen niet echt van betekenis. In Limburg was (bij code oranje) maar 1 melding binnengekomen, dat was een gesprongen waterleiding in Weert die daar de straat blank zette.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Het is een leuke blikvanger voor de kerst geworden.
    De sneeuw is nog afwachten, eerst maar zomeren. Hans

    @ ik heb veel muziek die op de zeezender werden gedraaid, werd toen veel uitgewisseld in de downloadclub.

  2. Je bent er ruim op tijd bij. 😉 Maar ik was óók al voor de kerst aan het zorgen hoor. De kerstboom van vorig jaar staat nog in de tuin en moet met die droogte natuurlijk extra in de gaten gehouden worden.

  3. Ria van Felius

    Leuk hoor, je bent er lekker mee bezig. Ja sneeuw lijkt mij ook wel wat, al moeten we het voorlopig met dit weer doen. Hier heeft het heerlijk geregend eergisteren wel een paar uur en afgelopen nacht weer, alles frist er lekker van op.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.