Spanning bij het kanaal in Terneuzen
Spanning bij het kanaal in Terneuzen

Spanning bij het kanaal in Terneuzen

bVision & Photography

Al fietsend langs het kanaal van Gent naar Terneuzen zag Bettie van haar weblog Bertiebo vlak bij Terneuzen dit trafohuisje. Duidelijk is dat ze daar bang waren voor natte voeten en een eventuele kortsluiting. Je moet er natuurlijk niet aan denken met 10 kV. Verder vindt ik het een uniek exemplaar, voor mij is dit het eerste trafohuisje in deze vorm. Gelukkig maar dat ze niet allemaal hetzelfde zijn, dan was de lol er snel vanaf. Dit was alweer het derde huisje in de serie die Bettie me stuurde. Volgende week dus het laatste.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Wat is dat toch leuk dat bloggers op vakantie aan elkaars verzamelingen denken. Ik vond twee trafohuisjes voor jou en voor Bettie gezichtjes. Vakantiewas van 7 weken gaat nog even voor, maar je krijgt ze echt opgestuurd.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.