Murals in Meerssen door Marcus Gomad Debie
Murals in Meerssen door Marcus Gomad Debie

Murals in Meerssen door Marcus Gomad Debie

bVision & Photography

Vorige week liet ik hier al werk zien van Marcus Debie die als muralist onder de naam GOMAD werkt. Dat was het gedicht bij de fietstunnel in Meerssen. De afbeeldingen van vandaag zijn aangebracht op de wanden van deze tunnel. Als je dan weet dat hij kleurenblind is vind ik dit toch echte kunstwerken. Jammer dat niet iedereen het werk van kunstenaars ongemoeid laat.
Gomad schuwt ook het grote werk niet zoals ik al eerder liet zien met het meisje Sayuri wat hij samen met Smug maakte op de van Goyenflat in Geleen.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Kleurenblindheid is niet zo’n heel groot probleem wanneer je zelf iets ontwerpt, en werkt met de kleuren zoals je ze ervaart. Het is wél lastig in samenwerking of in opdracht met bepaalde kleuren moet werken.
    Die kladderaar moet zich schamen. en voor de kosten opdraaien om het werk te kunnen herstellen.

  2. Ria van Felius

    Vreselijk al die lui die met hun spuitbussen zoveel verpesten, gewoon overal waar iets moois wordt gemaakt, tunneltjes hier die er na een jaar al niet meer uitzagen. Vreselijk! Het begin is er hier al, dit blijft ook niet hoor. Mooi is het nu nog wel.

  3. Frank-103

    Mooie murals! Ik stel me zo voor dat hij op een wankel trappetje met de spuitbus in de hand ze probeert te maken, en dat zo’n trappetje zomaar omkiepert of onverwacht in de aarde zakt, heel hachelijk!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.