Wallpaper in Geleen-Lutterade
Wallpaper in Geleen-Lutterade

Wallpaper in Geleen-Lutterade

Is het toch alweer donderdag vandaag, de vorige is alweer een week geleden. Ook een paar weken geleden was ik in Geleen, Op het industrie gebied bij het spoor aan de transportlaan, vlakbij station Lutterade. Een van de Murals daar zag u reeds eerder. Met deze mural op de gigantische “Wall of Fame” heb ik het een beetje moeilijk, ik kan hem niet thuisbrengen. Maar dat hoeft ook niet altijd. Ik vind gewoon de kleuren mooi. Wallpaper vind ik eigenlijk mooier dan Mural, maar dat dekt niet echt de lading.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.