Een trafohuisje in Zierikzee
Een trafohuisje in Zierikzee

Een trafohuisje in Zierikzee

bVision & Photography

Ria van haar weblog riavanfelius.nl zag op een van haar wandelingen door Zierikzee het bijgaande trafohuisje. Eenvoudig van opzet, maar oh zo mooi. ze schreef hierbij het volgende:
Kijk ik dacht alweer aan jou! Nu was ik in de Pieterseliestraat in Zierikzee, dat wist ik niet meer precies dus zocht ik het even op. De achterkant kon ik helaas niet bij. Groetjes!
Ik dacht heel even dat zal wel peterseliestraat zijn, maar nee Pieter was prima. Trouwens bij Zierikzee denk ik altijd aan Zeelandia. Die leveren bakkersproducten. Altijd heel herkenbaar geweest door hun wagenpark. Niets te maken met het trafohuisje, dat vertelt zijn eigen verhaal.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Een leuk trafohuisje en zo te zien al heel lang graffiti vrij.
    Zou het door de omgeving komen? Hans

    @Het was vandaag hier erg benauwd weer, denk dat de datum niet goed was gekozen, scholen zijn weer begonnen en de warmte zal ook wel meegespeeld hebben bij het circus.

  2. Ooit was er een leuke quiltwinkel in Zierikzee en kwam ik er wel eens. Nooit op een trafohuisje gelet natuurlijk. Deze is zeker leuk. Mijn moeder zei altijd: Piet niet en Sel wel. Daarmee bedoelde ze dat je p(i)eterselie niet kon koken en selderij wel. Dus dat deze straat Pieterselie heet geloof ik direct, gewoon een oude benaming. En toch even op Google Maps gekeken en het klopt. Fijne dag!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.