Murals in Petach Tiqva en Tel Aviv (1)
Murals in Petach Tiqva en Tel Aviv (1)

Murals in Petach Tiqva en Tel Aviv (1)

bVision & Photography

Di Mario van zijn weblog Di Mario.info was op vakantie in Israël. Dat zich daar ook murals bevinden liet hij me zien door daarvan “enkele murals” in te sturen. De meeste daarvan zijn gemaakt in Petach Tiqva en Tel Aviv. Ik zal deze in een aantal wekelijkse afleveringen laten zien. Ongetwijfeld zal ook Di Mario hiervan nog wel eens wat op zijn site laten zien. Meer informatie over de afzonderlijke beelden is niet voorhanden, maar geniet gewoon van de beelden.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.