Werk aan de winkel
Werk aan de winkel

Werk aan de winkel

bVision & Photography

Gisterochtend was ik net op toen ik buiten een hoop lawaai hoorde, oranje zwaailichten een aantal opleggers met ik dacht wegenbouw apparatuur werd even verderop in de straat afgeladen. Mijn vrees dat men in onze straat de weg ging openbreken was gelukkig niet terecht. Men was een tijdje later in een van de zijstraten bezig met het vervangen van het wegdek. Mooi gezicht hoe dat in zijn werk gaat. Ik was op tijd op, mij maakte het niet zoveel uit, leuk is dan wel dat je zo links en rechts overal het licht aan ziet gaan om te kijken waar dat lawaai vandaan komt. Toen die machines werden afgeladen was het net nog geen zes uur…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Deze mannen beginnen inderdaad erg vroeg en weer op tijd naar huis.
    Maar de wegenbouwers maken de wegen wel heel mooi, ook hier bij de rotonde. Hans

    @ nou het was wel eens oorlog als pa het weekloon had opgezopen.
    Ik kreeg mijn salaris ook nog een een bruin loonzakje.

  2. Daar werden wij een paar jaar geleden eens mee verrast. Die jongens kennen vaak heel andere tijden dan de gemiddelde mens gewend is, maar het is goed dat er onderhoud wordt gepleegd.
    Ik werd vanmorgen gewekt door een gemeentemedewerker met een bladblazer. Terwijl er nog vrijwel geen blad ligt. Grrrr …

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.