Murals in Petach Tiqva en Tel Aviv (2)
Murals in Petach Tiqva en Tel Aviv (2)

Murals in Petach Tiqva en Tel Aviv (2)

bVision & Photography

Di Mario van zijn weblog Di Mario.info was op vakantie in Israël. Dat zich daar ook murals bevinden liet hij me zien door daarvan “enkele murals” in te sturen. De meeste daarvan zijn gemaakt in Petach Tiqva en Tel Aviv. Ik zal deze in een aantal wekelijkse afleveringen laten zien. Dit is deel 2 in deze serie afleveringen. Ongetwijfeld zal ook Di Mario hiervan nog wel eens wat op zijn site laten zien. Meer informatie over de afzonderlijke beelden is niet voorhanden, maar geniet gewoon van de beelden.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Die eerste kun je héél lang naar kijken en steeds weer nieuwe dingen zien, dat is echt een juweeltje. Bij de tweede héb ik wel een gedachte maar doe houd ik toch maar voor mezelf om de woke gemeenschap niet onnodig op de ziel te trappen.

  2. Prachtige kleurrijke en fantasievolle afbeeldingen. Mijn viel gelijk die duif met zijn roze sneakers op of zouden het zijn voeten moeten voorstellen? Het doet er niet toe ik kan er een hele tijd naar kijken om alles goed te zien. Fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.