Laden maar, maar wat…
Laden maar, maar wat…

Laden maar, maar wat…

Soms lopen dingen anders dan dat je zou verwachten. We zijn van plan om na afloop van het huidige private leasecontract van onze Renault Clio een andere auto te leasen, een elektrische auto staat op de planning. Maar dan heb je ook een laadpaal nodig, en driefasen in huis, en het liefst zonnepanelen op dak. Zonnepanelen hebben we destijds bij Zonneplan, en gezien de service was dat een prima idee. Eind vorig jaar hebben we de meterkast laten moderniseren en van drie fasen laten voorzien. Dus het enige wat ontbrak was de laadpaal. Gezien de lange levertijden bij de diverse aanbieders, en de toch wel hoge prijzen als je voor wat luxe gaat, zoals load balancing van je stoomvoorziening, hebben we ook aan Zonneplan maar eens gevraagd voor prijzen en levertijden, op 21 september gaven ze een offerte en leverplan af. Gisteren, zo’n anderhalve week later hangt die al in de garage (met een beetje hulp van iemand die er vanaf zag en wat mazzel dat we beschikbaar waren in die buurt). Nou ja beter te vroeg dan te laat zullen we maar zeggen. Nu maar eens langzaam uitkijken naar een andere auto, maar dat wordt volgend jaar pas.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.