Gebrek aan koffie
Gebrek aan koffie

Gebrek aan koffie

Wat doe je als je een machine hebt die altijd keurig de koffie voor je maalt, netjes in het filter doet en daarna heet water er over heen gooit en koffie voor je maakt, kapot gaat. Het apparaat valt nog net in de garantie. Dus maar aanbieden voor reparatie. Alleen heb ik (als theeliefhebber) nu al een week geen koffie. Echter de koffieleuten die hier wonen krijgen ontwenningsverschijnselen. En dan kun je wel zeggen koop je een filterhouder(plastic) en een filter, maar daar kun je geen bonen in gooien. kan wel natuurlijk, maar dat wordt nooit geen kopje koffie. En nog meer aanschaffen zoals een pak snelfiltermaling zou kunnen, maar dat doen we dus niet. We hebben een kleine pot Nescafé gekocht en dachten daarmee het gebrek aan koffie op te lossen. Alleen de smaak is anders… Nou maar hopen dat het apparaat snel weer terug is (van CoolBlue).

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. De espresso 1 pers. zakjes ( doosjes van 25 stuks dacht ik) van DE zijn echt prima te drinken als noodoplossing en heel makkelijk. Zelf heb ik voor dit soort gevallen gewoon het oude koffieapparaat bewaard mét een pak gemalen koffie.

  2. De dag zonder koffie beginnen zou moeilijk zijn, ik heb ergens in de kast nog een koffiemakertje dat we altijd op de camping gebruikten , dus ik zou gemalen koffie kopen (al heb ik ook nog ergens een koffiemolen, maar waar zou die zijn) .

  3. ik zit nu te denken hoe oud mijn koffiemachine is

    .

    Ik ben ff gaan kijken , het is van 2016.
    Gelukkig werkt die nog, want deze zijn ook vrij prijzig omdat die zelf zijn bonen maalt enzo. Ik hoop dat het jouwe vlug gemaakt is want ik ben een koffieLut 😉 Een @->- voor U.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.