Corona
Corona

Corona

Ja hoor, hij zit er weer in, nee niet gevuld met wat er op de afbeelding staat, dat is alleen maar lekker als je met 42 graden in de zon op een terrasje zit, nee, ik bedoel de najaarsronde met de coronaprik. De dame die de prik moest zetten moet er zeker weer even inkomen, want ik heb nu een beetje een gekleurde arm. Voor de rest nergens last van. Op twee oktober zijn ze begonnen met prikken en op 4 oktober waren we al aan de beurt en zat hij erin. Ja op dierendag ik weet het. Of het nodig is weet ik niet, maar gezien ik tot een risicogroep behoor, neem ik toch het zekere voor het onzekere. Nu nog even wachten op de griepprik, dan ben ik weer “vol”. En de kater, die komt later…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

 1. Ik heb nog geen oproep gehad voor een coronaprik.
  klein voordeel nu heb ik nog geen gekleurde arm. Hans

  Ot. Doe rustig aan het weekend.
  Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Frank

  De Coronaprik zit er sinds gisteren ook bij ons in, net als bij de griepprik geen garantie dat je het niet krijgt. De griepprik verwachten we nog te krijgen begin november.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.