Murals in Petach Tiqva en Tel Aviv (4)
Murals in Petach Tiqva en Tel Aviv (4)

Murals in Petach Tiqva en Tel Aviv (4)

bVision & Photography

Di Mario van zijn weblog Di Mario.info was op vakantie in Israël. Dat zich daar ook murals bevinden liet hij me zien door daarvan “enkele murals” in te sturen. De meeste daarvan zijn gemaakt in Petach Tiqva en Tel Aviv. Ik heb delen in een drietal eerdere afleveringen laten zien. We gaan vandaag verder met het laatste deel in deze serie afleveringen. Ongetwijfeld zal ook Di Mario hiervan nog wel eens wat op zijn site laten zien. Meer informatie over de afzonderlijke beelden is niet voorhanden, maar geniet gewoon van deze beelden. Dit blog levert geen commentaar over de situatie in Israël of in de Gazastrook maar laat beelden van kunstenaars zien. Zoals iedereen weet ben ik aanhanger van het Boeddhisme en voor vrede in de hele wereld.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.