Van Ransdaal naar Ubachsberg
Van Ransdaal naar Ubachsberg

Van Ransdaal naar Ubachsberg

Het blijft mooi, het Zuid-Limburgse landschap, alleen wordt het langzaam wat kouder, vooral in de ochtenden. Dan zit er maar een ding op, trek een jasje aan. Steeds meer mensen die vroeger niet kwamen fietsen vanwege de pittige heuvels op sommige plaatsen, wagen dat nu wel met een fiets met hulpmotor. Nee geen solex, dat kan ook, maar met een elektrieke hulpmotor. Je moet uiteraard wel bij de tijd blijven.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Limburg is een mooie provincie, vaak voor mijn werk geweest en ook vaak heerlijk gewandeld.
  Altijd wel vriendelijke mensen waar je snel contact mee krijgt.

  @ Ik geniet ook elke aflevering van een uurtje muziek te draaien.
  Na het ontbijt, nieuws en dan een uurtje genieten.
  Inderdaad het is een lastige beslissing, dat wel.
  Maar soms kun je niet anders.

 2. Goede morgen Sjoerd, ik fiets maar zelden eigenlijk alleen ’s zomers naar het strand hier of even naar de winkel wanneer ik iets ben vergeten. Ik loop liever ik heb een broertje dood aan fietsen. Thuis fietsten we heel veel ook vakantie ging per fiets, een dagje naar het strand was dus ook fietsen (heen 30km en weer terug ook natuurlijk) Nee ik zal niet snel voor mijn plezier een eindje gaan fietsen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.