Parkstad route (Leisure Lane) 3
Parkstad route (Leisure Lane) 3

Parkstad route (Leisure Lane) 3

bVision & Photography

Het was alweer een paar weken geleden dat ik bij het fietsviaduct aan de Grubbelaan ben gaan kijken. Deze maakt onderdeel uit van de parkstadroute van Beekdaelen via o.a. Hoensbroek(SM Emma), Brunssum(SM Hendrik), Landgraaf, Kerkrade naar de sporen van de ZLSM in Simpelveld. Het gaat razend snel daar. De bruggenhoofden zijn al bijna klaar en ook aan de aanlooproute over de voormalige spoordijk wordt hard gewerkt. Op de tweede foto is goed te zien hoe hoog de spoordijk oorspronkelijk was.
Waar het ook goed mee gaat is mijn PC. Er zit weer een nieuw hard schijf in en alle bestanden staan daar als vanouds weer op. Ik ben blij dat ik een vaste back-up methode heb om geen gegevens kwijt te raken. Ik heb de bestaande (defecte) harddisk drive(2Tb) vervangen door een Solid state drive(2Tb). De laatste is sneller en heeft geen draaiende delen. Voor de prijs hoef je dat tegenwoordig niet te laten.
Parkstadroute:
Parkstadroute 1
Parkstadroute 2
Parkstadroute 3

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Dick Gerritsen

  De parkstadroute, ik volg de werkzaamheden van dit project op verschillende websites, alleen jammer dat er zo weinig over staat.
  Ga dus door met foto’s en het delen van informatie.

 2. Pingback: Parkstad route (Leisure Lane) 2 – bVision.nl

 3. Het is een mooi project, zeker ook het fietsviaduct.
  Het is een eervolle verwijzing naar de mijnen, dat zal ook wel worden aangegeven als het project is afgerond.
  Gelukkig is de pc weer werkende, een Solid state drive is ideaal voor in de pc, stuk minder geluid. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl

 4. Frank-103

  Mooi dat ze zo de oude spoorlijn opnieuw gebruiken!

  Ik heb geen goede systematiek met het maken van een backup, ik heb een tweede ssd die ik iedere 2of 3 maanden mee naar huis neem waar ik alle foto’s etc ook op heb staan. De rest van het jaar ligt hij op mn werk. Maar bij een crash ben ik een paar maanden kwijt.

 5. Goede morgen , ik heb geen enkel verstand van de pc, dus ik moet er mee naar een specialist wanneer er iets niet goed gaat. Mijn vroegere schoonzoon had er wel verstand van maar die zie ik eigenlijk nooit meer. En hij woont hier ook niet in de buurt. Ik ga zo mijn zwemspullen weer inpakken en dan over een paar uur weer richting zwembad. Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.