Parkstad route (Leisure Lane) 2
Parkstad route (Leisure Lane) 2

Parkstad route (Leisure Lane) 2

bVision & Photography

We gaan even verder met de tunnel aan de grubbelaan in de parkstad route. Het gaat hard, was er vorige week nog wat graafwerk te zien, nu zijn er twee bruggevoeten klaar, aan beide zijden van de weg. Op de situatie hieronder is te zien welk een kleine tunnel hier liep. Als je te voet was kon de bus er niet meer door. En tussen de twee fases is er tientallen jaren niets geweest. Wat mij betreft mag er een mooie fiets en voetgangersbrug ontstaan. Van de Alfa brouwerij in Schinnen tot aan het (stoomtrein)station in Simpelveld. En kijk eens naar het huis rechts. De nieuw brug wordt nog iets hoger. Parkstadroute:
Parkstadroute 1
Parkstadroute 2
Parkstadroute 3

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 Comments

  1. Pingback: Parkstad route (Leisure Lane) 1 – bVision.nl

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.