Daar gaat hij(2)
Daar gaat hij(2)

Daar gaat hij(2)

bVision & Photography

Dan staat er in ene zoiets voor je deur. De chauffeur van deze auto vroeg netjes of het mijn auto was die u hier linksonder op de bovenste foto ziet. Gelukkig niet zei ik, want ik had al een vaag vermoeden. Het was de auto van de buurman die daar sloopwaardig geparkeerd stond. Hij was niet meer rijvaardig. Ik heb foto’s gemaakt van hoe ze ze de auto aan de overzijde hebben gekregen, die wegens privacy niet geschikt zijn voor publicatie. Maar uiteindelijk is het toch gelukt, Ik vraag me alleen af of je met zo’n combinatie mag rijden. Niet mijn zorg, ik weet het, laat maar gaan met die banaan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 reacties

  1. Frank-103

    Ik zie niet wat er mis is met deze combinatie, een verlengde bestelbus en een lange aanhanger (voor 2 auto’s). Ik verwacht wel dat hij de Scenic op de bestelbus heeft gereden en niet op de aanhanger heeft laten staan.

  2. Pingback: De bocht door | KnutzEls

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.