Het plezier van…
Het plezier van…

Het plezier van…

Het plezier van bouwen is uiteraard het bouwen zelf. Iets te maken met je handen en tegelijkertijd je hoofd erbij houden. En niet meteen beginnen en tot klaar, want dan is het plezier er snel vanaf. Aan dit gebouw, het Police Station uit de Modulair Building Collection van LEGO, heb ik een week of drie met tussenposen gebouwd. Bijna 3000 stukjes zijn door mijn handen gegaan. Je moet toch wat met deze donkere dagen. En och, de een verzameld flessen wijn, de ander drinkt ze op, dan is dit toch een vrij onschuldige hobby. En zo’n doos koop je ook alleen maar bij bijzondere gelegenheden en zeker niet elke maand. Deze heeft een hele poos gestaan door o.a. alle “echte” bouwwerkzaamheden bij mijn dochter en hier in huis.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. LEGO is echt niet alleen kinderspeelgoed, veel volwassenen hebben er een hobby in gevonden.
  En het assortiment is toch heel veelzijdig. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Ja, die meiden die doen blijkbaar niet aan LEGO 🙂
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Frank-103

  Hier worden ook regelmatig Legodozen gekocht en gebouwd. Vooral Star Wars, maar ook Lord of the rings en Winnie the Pooh bouwdozen. In het overdekte winkelcentrum van Aken (bij de Saturn) zit een winkel met nep-Lego, die had ook diverse stoomlocomotieven, rijtuigen, stationsgebouwen etc staan voor redelijk betaalbare prijzen. Ik dacht een 050 en 003 voor rond 45 euro. Mocht je een keer daar in de buurt zijn….

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.