Duo Penotti of Yin en Yan
Duo Penotti of Yin en Yan

Duo Penotti of Yin en Yan

Vaak zie je onze katten Ollie en Kaatje niet samen. Maar als ze zo ergens ziet liggen is Ollie er later bij gaan liggen. Er zijn ligplaatsen genoeg voor die beesten, maar af en toe moet het extreem.
Gisteren was ik ook met de auto naar de garage voor een beurt en de APK. Maar er was wat bijzonder stom geweest van ons. We waren vergeten dat we de auto moeten inleveren, in plaats van een 60 maanden, hebben we maar 48 maanden private lease. Dat kregen we tijdens de Kerstdagen te horen. De lease loopt op 20 januari af en voor die tijd moeten we de Renault Clio inleveren. Na eerst enige paniek konden we er wel mee lachen, nu alleen een andere auto zien te krijgen. Maar of dat voor die tijd lukt is een andere vraag. Tussen Kerst en Nieuwjaar is niet echt de tijd om te zoeken en wat te regelen. Maar wie weet… De garage die de beste oplossing aanreikt wint.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Frank103

    Op gaspedaal.nl kan je op nieuwe en gebruikte auto’s zoeken. Merken als Ford hebben vaak ook nieuwe auto’s op voorraad, of je die ook kan leasen weet ik niet, ik heb nog nooit particulier een auto geleased. Maar het lijkt me dat je binnen 2 weken een nieuw Puma moet kunnen rijden.

  2. Oeps dat wordt snel zoeken vrees ik, of misschien tijdelijk even zonder moeten . Maar als het ov bij jullie net zo beroerd is als hier (eens in de twee uur een bus) dan kun je soms beter de fiets pakken maar niet alles is natuurlijk even snel aan te fietsen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.