Udod – Daisy en Macey
Udod – Daisy en Macey

Udod – Daisy en Macey

Udod staat voor “uit de oude doos”, en daar vind ik nog wel eens wat. Zoals deze foto van Daisy en Macey, een foto van 20 jaar geleden, maar echt nog niet vergeten. Macey, onze kroegtijger, was een mislukte schildpad poes en Daisy was een grijze tabby. Beide kwamen uit het asiel in Maastricht. Zoals ze hier op de foto lagen was een echte uitzondering, Daisy wilde altijd daar liggen waar Macey lag, en dat kon uiteraard niet goed gaan. Macey was een queen in het uitdelen van klappen, die had Daisy er wel voor over om de plaats te bemachtigen. Onze huidige poezenbeesten zijn in dat opzicht een stuk vriendelijker naar elkaar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Haba

    Natuurlijk vergeet je de huisdieren die je hebt gehad nooit, ze maakten toch deel uit van je leven. Ik herinner me zelfs de poes nog die wij als kind hadden, die is gestorven toen ik zelf pas vier jaar oud was. Mijn huidige poes is naar die kat vernoemd, louter omdat zij net als haar voorganger een koetjespoes is.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.