Helene Fisher en Emma Kok
Helene Fisher en Emma Kok

Helene Fisher en Emma Kok

Ik vier alvast een feestje met de 15 jarige Kerkraadse Emma Kok en Helen Fischer de Duitse zangeres, waarom leest u morgen. En nee het heeft niets met auto’s te maken.
Mocht de youtube film niet zichtbaar zijn kunt u deze link volgen: Helene Fischer en Emma Kok – Voilà (Helene Fischer Show, 2023)

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Ria van Felius

    Ja ze deed toch mee aan een talentenshow en heeft een ziekte waardoor ze niet normaal kan eten. Ik zag haar ook bij Andre Rieu. Benieuwd wat voor nieuws je hebt!

  2. Frank

    Onlangs ben ik onder de steen vandaan gekropen wat betreft Helene Fischer, toen iemand naar een concert van haar zou gaan en ik zei: “Nooit van gehoord”. Ik bespeurde enige verontwaardiging in zijn stem toen hij mij uitlegde hoe geweldig en beroemd ze wel niet was. Terwijl ik dit zit te typen zit ik er op spotify naar te luisteren (Rausch – live), ze kan echt wel een feestje maken van een concert. Het is niet helemaal het genre waar ik graag naar luister, maar ze heeft een geweldige stem, dat wel.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.