Geen feest wel een Mijlpaal
Geen feest wel een Mijlpaal

Geen feest wel een Mijlpaal

De bijgaande foto is ergens uit 2005 toen bestond bVision.nl nog niet en was mijn VanMan site nog aktief. Het is overigens onze Ford Transit die u op de foto ziet. De bVision site is gestart op 1 december 2007. De VanMan site is toen off-line gegaan. Inmiddels is gisteren de grens van 100.000 reacties gepasseerd op bvision.nl en staan er bijna 6000 artikelen on-line. Ik blog inmiddels meer dan 20 jaar. In het begin draaide de website op Pivot software, ontwikkeld door Bob den Otter, maar inmiddels al weer wat jaren op WordPress. Ik dank dan ook al mijn volgers voor hun toch altijd wel respectvolle reacties. Het duet van gisteren was dan ook speciaal voor jullie.
Emma Kok, het 15 jarig meisje uit Kerkrade is viraal gegaan met deze song. Niet in deze versie, maar samen met André Rieu en zijn orkest is dit meer dan 36 miljoen keer bekeken. Ook Heintje is in Kerkrade opgegroeid.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. Ik bezoek je ongeveer de zelfde tijd en met veel plezier.
  Wat ik en andere ook waarderen zijn de bijdragen van de trafohuisjes en de virtuele garage.
  Hoop dat we nog lang van elkaars weblogjes mogen genieten.
  Nou Limburg is zeker getrakteerd op een flinke laag sneeuw. Hans

 2. Kakel

  Oprecht gefeliciteerd met deze mijlpaal! Je blog is heel afwisselend en het aantal reacties verbaast me helemaal niet. Jij bent zelf ook respectvol. Wat je schrijft, krijg je terug.

 3. Nou dát kun je wel een mijlpaal noemen ja, 6000 logjes, ik kom rond deze maand aan precies de helft en blog toch ook al 19 jaar maar slechts om de andere dag. Jij dagelijks, dat is al een prestatie op zich! Gefeliciteerd.

 4. Ria van Felius

  Nou toevallig komt je Vanman periode bij mij ook nog ter sprake. Ik zit nog steeds bij PivotX, Two Kings heet dat tegenwoordig en ik geloof dat ik wel een speciaal geval ben daar, maar dat mag de pret niet drukken. Bij mij blijven er niet veel reageerders over, ik zal te saai zijn, of niet afwisselend genoeg, iet leuk schrijven, geen idee, reacties zijn leuk, maar ik doe het vooral voor mezelf, want ik blijf het leuk vinden, een soort dagboek waarin ik dingen terug kan vinden. In het begin mocht ook niemand weten dat ik dat deed, stel je voor, niet iedereen mocht zomaar meelezen hoor.

 5. Inderdaad een mijlpaal dus gefeliciteerd, ik ben ooit begonnen met bloggen bij ‘punt’ maar geen idee wanneer dat is geweest, in ieder geval al een hele tijd. Mijn man leefde nog en die is al ruim tien jaar geleden overleden.

 6. Frank

  Geen feest, maar toch proficiat, ik vermoed dat er niet heel veel blogs zijn die deze prestatie evenaren. Ik reageer niet altijd, maar lees je blog vrijwel iedere dag. Nog voor de krant, maar meestal na de emails.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.