Citroën 2CV6 Special
Citroën 2CV6 Special

Citroën 2CV6 Special

bVision & Photography

Over deze keurig verzorgde 2CV6 hoeven we geen woorden vuil te maken. Je kunt er letterlijk alle kanten mee uit. Je kunt hem mooi vinden of lelijk, je kunt de kleur mooi vinden of lelijk, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Blijft natuurlijk wel dat dit autootje bij de NCAP geen punten of sterren haalt. Echt een auto voor liefhebbers en klussers. Ik trof de auto aan bij een grote bouwmarkt in Geleen. Ook alweer zo’n 40 jaar oud.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

merk
Citroën
model
2CV6
type
Special
kenteken
KZ-87-GK
Kleur
Geel (RDW)
Bouwjaar
1984
aantal cilinders
2 cilinder
vermogen
22 kW/29 pk
cilinderinhoud
602 cc
brandstof
Benzine

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Prachtige auto. Wij hebben eind jaren ’70 een groene en daarna een blauwe gehad. Mij vallen wat dingen op: het kenteken met een 2. Dat betekent dat het de tweede kentekenplaat is. Er zit een trekhaak aan. Ik ben benieuwd wat hij mag trekken. En die draaiknop voor de achterklep: simpel maar werkte goed.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.