Roestieke Zondag 104
Roestieke Zondag 104

Roestieke Zondag 104


Ik wens u allen een “roestieke” zondag vandaag. Maak er een mooie dag van en geniet van het leven. Om te genieten krijgt u van mij alvast een roos en een citaat van Toon Hermans
Groetjes, Sjoerd

Bloem

’t is waar dat ik al jaar en dag
de schoonheid van de rozen roem
En toch wanneer ik kiezen mag
dan kies ik voor de boterbloem

©Toon Hermans

Op de foto: Een roos uit het bouquet gekregen voor ons huwelijksfeest (jan 2024)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Alle bloemen zijn mooi in mijn ogen, ook rozen maar die worden te vaak boven de andere bloemen genoemd. Ik hou zelf erg van fresia’s maar ook van andere bloemen al kan ik die sinds Molly hier woont niet op tafel in de vaas zetten. Dan moet ik iedere keer wanneer ik de kamer verlaat de vaas hoog wegzetten want ze decoreert graag heel de kamer met bloemen die ze uit de vaas haalt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.