De bloemetjes buiten zetten
De bloemetjes buiten zetten

De bloemetjes buiten zetten

Eigenlijk is het nog veel te vroeg, maar het was toch nodig om wat planten die de winter niet overleeft hebben te vervangen. Dus toch maar even bij de niet dichtstbijzijnde plantjesboer langsgegaan om wat planten te scoren. Tevens twee nieuwe planten voor in de gang. De oude die daar stonden gingen echt niet meer. Nog een fruitboompje geplant en wat bloembakken gevuld met wat doordragende aardbeienplanten. Een mens moet toch wat. Bij binnenkomst dacht ik meteen aan John van het Naast mijn schoenen blog, vooraan in de zaak stonden namelijk een paar aardig grote kippen.
u had nog tegoed wat die vreemde dingen bij die boomgaard afgelopen woensdag waren. Dat zijn inderdaad wagen voorbij het pukken. Op die wagentjes worden pallets geplaats met bakken erop waar de peren of appels inkomen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Ze verzinnen steeds iets nieuws, ik denker aan dit jaar mijn oude kippen weer op te schilderen. In mijn omgeving is een tuincentrum zonder opsmuk en met heel lage prijzen. Ze verkopen wat elders niet verkocht is. Ik kijk altijd eerst daar en hoefde vorig jaar alleen voor het kattenkruid naar een ander.

 2. Weer een positieve tijd, de tuin en planten verzorgen.
  Zijn wel grappige kippen, maar geen ei komt eruit. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. ja, dat heb ik soms ook wel, dat ik aan een blogger denk als ik iets hoor of zie
  Groene vingers hebben is altijd goed, ik ga pas als ik echt weet dat het niet meer vriest
  En ik had de helft van je vraagje goed, die bakken hier die er op komen zijn veel groter
  Een @->- voor U.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.