Sinterklaasmiddag

Gisteren was op mijn werk een Sinterklaasmiddag georganiseerd voor de kleintjes. Ik had het nog nooit meegemaakt en toen ik werd “uitgenodigd” om het festijn op de gevoelige plaat vast te leggen moest ik uiteraard ja zeggen. En ik moet zeggen alles was keurig geregeld door de hulp-piet en aan alle beelden te zien heeft iedereen zich geweldig geamuseerd. Eerst een kleine voorstelling van twee pieten, daarna iedereen bij de Sint komen, vervolgens een cadeau halen bij de pieten en daarna gezamenlijk de cadeautjes uitpakken. De puinzooi die op zeer korte tijd ontstond was onbeschrijflijk, maar gelukkig ook zo opgeruimd. Onderstaande foto geeft aan waar de kinderen bang voor zijn… In ieder geval niet voor deze slaap-piet. Trouwens, de foto-piet was incognito en zagen ze niet eens staan in de opwinding. (de foto is aanklikbaar)

15 Comments

 1. Leuk altijd zo’n Sint middag

 2. oh, schattig. Wij zijn dit keer voor het eerst zonder ‘gelovige’ in huis. Sinds een tijdje weet Miniman het grote geheim! Het heeft wel wat als ze nog geloven!!

 3. Mooie foto, die blik! Ik zie zo mijn eigen kleuters weer voor me.

 4. Ach leuk voor je om op deze manier an het grote Sinterklaasfeest mee te mogen doen. Zonder functie doe je dat niet zo snel. Prachtige foto

 5. Het ziet ernaar uit dat de foto’s geslaagd zijn.

 6. wat een bekoorlijk Zwartepietje, geen wonder dat jij op de uitnodiging meteen ja zei.

 7. Heerlijke foto 🙂

 8. ja, sinterklaas heeft het er maar druk mee.
  En velen met hem.

 9. Prachtige foto!
  Het blijft indrukwekkend voor die kleintjes.

 10. Dat is het nadeel van Sinterklaas en zijn pieten dat kids toch redelijk bang ermee worden gemaakt om maar goed gedrag te tonen. Maar als dat niet gebeurt dan is het een echt groot feest!

 11. Dit kindje kijkt toch wel alsof ze het nog niet helemaal vertrouwd, en ik geef haar geen ongelijk met zo’n slapende piet 😉

 12. geweldig hoor, prachtig al die gezichtjes van de kleintjes,
  bij ons was het ook zeer geslaagd.

  p.s. bedankt voor je uitleg via de mail, peter heeft gister nog eens alles gedaan en eindelijk na maanden is het gelukt
  😉

 13. Heerlijk toch zo’n middag met die hummeltjes.
  fijne zondag.

 14. En niet eens een foto van fotopiet? 🙂

Geef een reactie