De deur
De deur

De deur

Hij zit erin, de nieuwe deur in onze woonkamer. Het was even werk, zelfs wat meer werk dan ik dacht, maar het resultaat mag er ook zijn. Inclusief een kattenluikje waar een van de katten heel veel moeite mee heeft, en de andere denkt he, een nieuw luikje, effe proberen. Eigenlijk was het zonde om er meteen een gat in te zagen, maar ja, het was of de poezen de deur uit, of een kattenluikje de deur in. U weet nu hoe de keuze is uitgevallen.
De verhuizing van de site laat nog even een paar dagen op zich wachten, juist ja, de oude provider reageert even niet in het weekend en de nieuwe provider doet zijn best. In de tussentijd gaan we gewoon door alsof er niets aan de hand is.


Renovatie deur in kamer

16 Comments

 1. Een mooie deur! Wel makkelijk zo’n luikje voor de kat. Ik dacht dat mensen die alleen op de buitendeur hadden.
  Vroeger hadden we ook een kat maar we hebben nooit luikjes gehad. Ze miauwde als ze naar buiten wilde en miauwde als ze weer naar binnen wilde. Dat ging ook prima.

 2. Ha! jullie mooie deur zit erin, vind hem nog steeds erg leuk met die ruitjes.
  De keus voor wel/niet een kattenluikje is dan wel even doorbijten, maar je hebt er zoveel gemak van, het is het echt wel waard.
  Als ze er doorheen willen natuurlijk, het is altijd weer even wennen 😉

 3. Toen wij een nieuwe huiskamerdeur kochten, vonden we het zo jammer om daar een gat in te zagen voor een kattenluikje, dat we de katten maar een luikje hebben gegeven in de naast liggende muur. Deze muur is gemaakt van een soort gipsblokken. Erg makkelijk om een gat in te maken en een luikje in te bevestigen. Ook bij ons kunnen de katten middels luikjes door vrijwel het hele huis heen. Ook om naar buiten te gaan in onze tuin hebben we voor hen een tunneltje gemaakt door een buitenmuur, voorzien van kattenluikklepjes. Ze kunnen overigens niet uit onze tuin, waardoor niemand last heeft van mijn katten.

 4. Deze deur leent zich wel voor het kattenluikje, hoe super met de kijkvierkanten 😀

  Hier gaat de hele balkon deur open en staan alle deuren in huis eigenlijk altijd open en met maar een kat gaat dat best goed, is ook een gewenning.

  XXX

 5. Dat vind ik persoonlijk nu eens een heel mooie deur! Maar hebben jullie een kattenluikje binnen? Ik heb er alleen eentje naar de tuin. Jullie hebben wel heel luxe poezenbeestjes! Of jullie hebben het zelf gewoon goed bekeken…. hoef je niet steeds de deur open te maken als ze ff naar de gang moeten…. Maar die deur…. ik wil ook zo graag een nieuwe! Die vind ik echt super

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.