Hallo zeg

Dacht ik even snel om te gaan met mijn blog liep er toch het een en ander goed fout. Alle backups die ik van de database had konden niet worden ingelezen omdat de maximumgrootte van de file was overschreden door wordpress. Maar met een tweetal tennisarmpjes van alle pleur- en sleurwerk is het in ieder geval weer een beetje toonbaar geworden. Mijn mooie serie logjes onderbroken, maar niet gebroken, dat ben alleen ikzelf… Maar het komt goed, uiteindelijk, hoop ik…. Maar nu ga ik even slapen…………………………………………………….

21 comments to Hallo zeg

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comment Spam Protection by WP-SpamFree