Spannende zondag – Sankt Johann in Tirol

Trafohuisjes bVision.nl

De foto’s behorende bij dit Trafostation zijn afkomstig van Annemarie van annespike.nl. Ze zijn gemaakt in Sankt Johann en voorzien in stroom voor bovengrondse leidingen. Voor de exacte plaats van dit trafohuisje kijk je beneden op het kaartje, of type je de coördinaten in op Google Maps. Het reclamebord voor de Mac Donalds staat er niet om hier naar binnen te gaan, in tegendeel. Het huisje staat op de parkeerplaats van de Mac.

Trafohuisjes bVision.nl

Sankt Johann in Tirol (670 Meter boven zeeniveau) ligt midden in het Leukendal dat zich van Jochberg uitstrekt tot bijna in Beieren. Met 8.500 inwoners en ruim 4500 bedden voor (wintersport)gasten is St. Johann een touristisch centrum in Tirol.

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 47.518978 en 12.416113 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

17 Comments

 1. Ook weer een mooie! Nooit geweten dat er zoveel verschillende waren.

 2. Dat is ook een hoge. Best wel mooi dat wit. Zou hier nooit lang wit blijven.

 3. Ik moet weer op jacht dus…
  Dit weekend maar weer eens kijken, dan ga ik weer naar een andere stad. 😉 De meeste huisjes die ik verder spot zijn van die stomme bakken die ik je ook al heb gestuurd… Bluh!

 4. Een spannend gebeuren daar in Oostenrijk.
  Grtz
  Mara

 5. Ha Sjoerd,

  weer een leuk uitstapje, weer vol met spanning.
  Toch is het telekens weer een verrasing hoe het extreur is. oma

 6. Je kunt zeggen wat je wilt, maar die Oostenrijkers weten van hun trafohuisjes meer te maken dan wij. Ze zijn een stuk smaakvoller en ook spoannender.

 7. Het wordt ondertussen een internationale spannende zondag.

 8. Een mooi net huisje, nuttig en door vele niet opgemerkt, die zijn allemaal op weg naar de patat!

 9. Deze moet ik vast wel eens gezien hebben toen ik dar was? Ik denk het niet. Nu let ik er op. Ik zie overal transformatiehuisjes, maar dan heb ik geen tijd om ze op foto vast te leggen. Zo verschrikkelijk frustrerend

 10. Dit kun je geen transformatorhuisje meer noemen, op de derde foto is goed te zien hoe groot dit gebouw is, maar wel mooi.

 11. Deze is ook weer hartstikke mooi. Wat een contrast, hé? Je hebt wel een bron van juweeltjes aangeboort, Sjoerd! Het wordt een online monument, let maar op!

 12. Een bijzonder Trafohuis, mooi om te zien en vrij hoog…grappig dat bord van MacDonalds ernaast…je zou inderdaad denken dat je daar naar binnen kan..leuk…heb ineens zin om een stukje te gaan rijden…Agnès

 13. deze reportage was weer eens spannend !

 14. Leuk, een buitenlandse bijdrage

 15. Gelukkig op heel veel plaatsen in de wereld zulke huisjes.
  Dat soort voorzieningen heeft een mens gewoon nodig, in een goed woonklimaat.
  Fijne zondag.

 16. Ik ben (was) trouwe gast in Jochberg, speldje van de burgemeester gehad. Aan de voet van de Gerlosspass. Moet ik toch weer een keer naar toe!

 17. Mooi plaatje heeft ze er van gemaakt. Leuk al die dingen in het buitenland. Ik ga op vakantie ook maar eens goed om me heen kijken. Ik heb er vandaag nog één gespot, maar… geen fototoestel bij me en mijn telefoon weigerde.

  Love As Always
  Di Mario

Geef een reactie