Pimpen

bVision Photography

Het enige wat mij tegenstond bij de MG TF was de kont. Die was een beetje oubollig, niet van die lekkere billetjes waar je in wil happen, maar een saaie kont. Meer een MG F kont, niet gek uiteraard, want die kont had hij geërfd van zijn voorganger. Nu had ik al een logo aan de voorzijde moeten vervangen, wat al niet eenvoudig was, maar alla, we hebben toch internet. Van het logo was de toplaag vanaf gegaan en heel toevallig zag ik later bij deze firma een stel nieuwe heldere achterlichten in de aanbieding. Inclusief alles, lampen aansluitingen en volgens deze garage kon iedere een beetje handige leek ze vervangen. Dus vorige week maar even de pet van Beun opgezet, en hij had gelijk, een uurtje of twee later zaten en twee nieuwe achterlichten op.
Voor degene onder u die denken: Joh wat zonde, nu is die niet meer origineel, die hebben gelijk. Daarom heb ik de oude netjes opgeborgen in de doos van de nieuwe, en mocht ik ooit deze MG willen verkopen, krijgt de nieuwe eigenaar ze er voor nop bij…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Hallo Sjoerd,

  Waar heb je die lampen gekocht.
  Ben wel benieuwd.
  Heb ze zelf ook op mijn MG, maar er zit vocht in de lampen.
  Heb jij misschien een idee hoe je dat eruit krijgt en er ook uit houdt.

  Gr. Appie

 2. mooi……..
  ziet er idd een stuk leuker uit zo,
  😉

 3. Ik vind de nieuwe lampen er inderdaad fraaier uit zien, meer 2013. Maar eigenlijk moeten het dan wel led lampen zijn.

 4. De nieuwe verlichting ziet er wel mooi helder en fris uit.
  Kan me je keuze voorstellen, en de oude kunnen altijd terug geplaatst worden. Hans

 5. Met je eens het ziet er even net flitsender uit.

 6. ja, ik vind de kont ook wel van belang, maar de neus is het allerbelangrijkste natuurlijk, tenminste wat het uiterlijk betreft!

 7. Persoonlijk moet ik je gelijk geven. Ik vind dit wel veel mooier.

  Love As Always
  Di Mario

 8. Sjoerd je spreekt over je auto als of het een jonge meid is (happen in haar billen)
  Nu kan ik daar wel iets bij voorstellen bij het zien van deze schoonheid!

 9. Jammer. Ik vind dat je zulke dingen origineel moet houden, ondanks dat het misschien saai is. Het is misschien ook gewoon wel een saaie auto 😛

 10. Ik hou normaal gesproken niet van pimpen, maar dit is zonder meer een smaakvolle pimp te noemen! Veel beter dan die saaie rode en witte vlakken van de oude achterlichten, die een overblijfsel zijn van de Grote Versaaiïng van Autodesign, die in de jaren tachtig inzette.

 11. Knap werk, Sjoerd, de MG heeft nu inderdaad een stijlvol kontje.

 12. Annette Barendregt

  Ik vind het een enorme verbetering. Goed gedaan, Sjoerd! De MG is nog mooier dan hij/zij al was! 🙂

 13. MG blijft een kek autootje

 14. Ha die Sjoerd,

  wat ben je toch een handige Beun!
  Geweldig…
  Ik had je wel met die pet op willen zien…

  Eerlijk gezegd… ik weet niet wat de oude lampen zijn?
  De bovenste of de onderste foto.
  Of zit ik nou helemaal te wouwelen?

  De bovenste vind ik erg mooi. Of zijn dat nou juist de nieuwe???

  je ziet… een eerste klas leek!
  Ik ga gewoon voor het tochtje met open dak!

  groet van Marlou

  .

 15. Nu nog mooie lampen aan d evoorkant, want ook die kan je vervangen natuurlijk. EN dan zijn de lampen in de zelfde stijl.

 16. Helemaal goed, je hebt zo weer bijna een nieuwe auto.
  Ziet er mooi uit..!!
  Het oog wil ook wat hé.
  Fijne dag vandaag.

 17. De kont zie je zelf tijdens het rijden niet.

Geef een reactie