Een glimlach in Heerlen
Een glimlach in Heerlen

Een glimlach in Heerlen


Een glimlach, dat moeten de beelden die momenteel het centrum van Heerlen bevolken oproepen. De beelden van Cristel Lechner doen dat ook. Ze zijn heel alledaags, maar ook weer niet. De beelden zijn geplaatst op initiatief van de stichting vrouwen laten Heerlen glimlachen. En gezien de reacties van de omstanders is het een succes. Wist je voor een aantal jaren terug dat deze beelden het weekend niet zouden overleven. Nu valt het mee. voor zover ik weet is er pas ene aan baldadigheid gestorven. Op de website van de stichting staan alle beelden. Ik laat er hier maar een paar zien. Ze staan echt door heel Heerlen heen. Sommige in groepen en anderen alleen. Neem gewoon eens een kijkje op de site, of kom zelf eens naar Heerlen. (foto’s zijn aanklikbaar)

20 Comments

  1. Onderste foto is erg leuk. Alleen jammer dat ze de grondplaten niet doorzicht heeft gemaakt of de kleur van de straat heeft gegeven.

    Ik zag een paar dagen terug het tegeenovergestelde, 2 echte mensen in een winkel die dienst deden als etalagepop. Helaas geen foto van, het viel me pas te laat op toen een van die ‘poppen’ het hoofd draaide.

  2. Ik houd wel van dit soort initiatieven, die kleur en fleur in een stad brengen.
    Het is eigenlijk te gek voor woorden, dat we er tegenwoordig van opkijken wanneer iets niet wordt vernield. Hopelijk blijven ze nog lang mooi staan, zitten, dansen, etc.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: