G(a)roen de zondag in
G(a)roen de zondag in

G(a)roen de zondag in

Treintjes en borsten zijn bedoeld voor kinderen, maar het zijn de mannen die ermee spelen

In deze donkere tijden moet je af en toe de boel een beetje opleuken, plantje hier, kleurtje daar reukje ginds en ga zo maar door. De bedoeling was een wat grotere plant op de kast. Dat is gelukt uiteraard. De bedoeling zei ik, want nadat we eerst bij Hornbach geslaagd waren, maar toch nog even bij Intratuin wilden kijken ging het mis. On my Lord wat was het daar druk met auto’s. Niets vermoedend stapten we even later het pand binnen en werden verrast met de roadshow van Rob Verlinden en consorten, die net deze dag hadden uitgezocht om Intratuin in Geleen te bezoeken. Daar zat ik dus niet op te wachten, het mag een aardige kerel zijn maar daar kwam ik niet voor. Net toen we het pand aan de andere zijde wilden verlaten kwamen we een nog mooiere plant tegen, en uiteraard wat duurder. Die staat dus op de kast. En bij de kassa kwamen we Iris tegen, met een naamgenootje. Daar hebben we even ruil de bon mee gespeeld. En volgens mij ben ik de verliezer in het spel wat verder alleen maar winnaressen had… Oeps, en bijna vergeten, vandaag moet ik een lamp ophangen, ook zowat waar we eigenlijk niet voor gingen. Als ik er aan denk maak ik een fotootje, voor het nageslacht. En voor mezelf, als geheugensteun, een upgrade van het Theme alhier, helemaal voor noppes. Yes, het kan nog.

17 reacties

  1. Wat een mooie helderblauwe Iris reticulata… Hier begint die ook stilaan uit de grond te priemen, maar dat is een donkerpaarse, die in het vroege voorjaar nauwelijks opvalt – de gesloten knop priemt nu bijna zwart boven de aarde uit. Nog een paar dagen wachten…

  2. Het was dus weer een heftig zondagje met parkeerperikelen, bonnetjes die om wat voor reden dan ook geruild werden, prijzen die verloren gingen, en als klap op de vuurpijl een onverwacht dure plant op de kast, die nu natuurlijk nog wel even goed uigelicht moet worden …

  3. Ook ik heb geen behoefte aan Rob V. tegen te komen. Als ik hem wil zien zet ik de tv wel aan, kan ik nog zappen ook!
    Zo’n lief irisje, hier bloeien ze nog niet al zijn hun spruitjes wel al boven…
    Da’s toch wel de charme van winkelen, met meer thuiskomen dan nodig was, of zien vooral vrouwen dat 😉

    Heb jij nog veel Merklin Sjoerd? Wij spelen er nog wel mee maar vooral in het treinmuseumpje in Sneek!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.