Dinsdag alweer
Dinsdag alweer

Dinsdag alweer

Het is alweer dinsdag en ik kan dadelijk de tweede werkdag alweer inzetten. Ik moet zeggen met frisse tegenzin, want Antoinette zit lekker thuis. Het is niet anders, had ik in mijn jeugd maar beter op moeten passen. Ik denk gewoon nog even terug. Afgelopen weekend waren we toevallig in de buurt van Posterholt, dat ligt in de omgeving van Roermond, toen ons onderstaand huis wel heel erg opviel in het landschap.e Aan de rand van het dorp is men bezig met het plaatsen van een houtskeletbouw als woning. Dat zie je hier in het zuiden bijna niet meer, en helemaal niet als nieuwbouw. En dat is eigenlijk wel vreemd, want o.a. in Zweden worden dergelijke huizen aan de lopende band gemaakt en die staan ook een eeuwigheid. Ik ben benieuwd wat het gaat worden. Wellicht sla ik de plank helemaal mis en zetten ze er dadelijk een stenen muur omheen. Ik zou het jammer vinden, maar het is uiteraard niet mijn huis. Ik kom er vaak genoeg in de buurt, dus dit logje krijgt nog een staartje…


klik op foto voor een groter exemplaar

19 reacties

  1. Volgend jaar is bevrijdingsdag weer een nationale feestdag, maar daar heb je nu niets aan natuurlijk!
    Hier in de buurt is er nog niet zolang geleden ook een mooi houtenhuis gebouwd!
    Ik ben benieuwd hoe het uiteindelijk wordt!
    groetjes,
    Elmar

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.