Luuk en Bo, 3, 2, 1, de ruimte ine!
Luuk en Bo, 3, 2, 1, de ruimte ine!

Luuk en Bo, 3, 2, 1, de ruimte ine!

Reclame maken doe ik niet aan, tenminste niet om er geld aan te verdienen. Wel vind ik het leuk dat een van mijn vaste lezeressen hier, Karin de Graaff een boek heeft uitgebracht. Een kinderboek met Luuk en Bo, 3, 2, 1, de ruimte in e! Dat vind ik dan leuk en het vermelden waard.Daarom staat hier een stukje van haar eigen site, Karin kan het tenslotte zelf het beste vertellen:

(Karin aan het woord:)
Nog maar een paar weken en dan is het eindelijk zover. Dan ligt mijn allereerste kinderboek in de winkel. Natuurlijk heb ik al de illustraties van Saskia Halfmouw en de drukproeven van Uitgeverij Kluitman uitgebreid mogen bewonderen, maar zoen eerste echte boek in je handen voelt natuurlijk wel even anderse Ik loop hier bij voorbaat al flink te glimmen! Het is een kleine meisjesdroom die uitkomt en ik zal er alles aan doen om die de komende jaren springlevend te houden. Deel 2 in de serie Luuk en Bo komt in mei uit en deel 3 ligt nog bij mijn redacteur.

Als voorproefje voor iedereen die net zo nieuwsgierig is als ik, hierbij de voorkant:

voorkant Luuk en Bo,  uitgeverij Kluitman. Illustraties: Saskia  Halfmouw

Het weblog van Karin: Een lang weekend daar kun je ook de links vinden naar haar website en naar Kluitman. Links in de zijbalk staat een link naar het boek en waar je het kunt krijgen.

16 Comments

  1. Eeks! dacht ik toen ik hier nietsvermoedend langs kwam zeilen…. Maar ook: wat leuk!!!!! En zeker leuk zijn ook al jullie reacties, hartstikke bedankt allemaal!!! (enne: een dikke kus voor jou, Sjoerd!)
    .-= karines laatste blog ..Boek =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.