Luuk en Bo, 3, 2, 1, de ruimte ine!

Reclame maken doe ik niet aan, tenminste niet om er geld aan te verdienen. Wel vind ik het leuk dat een van mijn vaste lezeressen hier, Karin de Graaff een boek heeft uitgebracht. Een kinderboek met Luuk en Bo, 3, 2, 1, de ruimte in e! Dat vind ik dan leuk en het vermelden waard.Daarom staat hier een stukje van haar eigen site, Karin kan het tenslotte zelf het beste vertellen:

(Karin aan het woord:)
Nog maar een paar weken en dan is het eindelijk zover. Dan ligt mijn allereerste kinderboek in de winkel. Natuurlijk heb ik al de illustraties van Saskia Halfmouw en de drukproeven van Uitgeverij Kluitman uitgebreid mogen bewonderen, maar zoen eerste echte boek in je handen voelt natuurlijk wel even anderse Ik loop hier bij voorbaat al flink te glimmen! Het is een kleine meisjesdroom die uitkomt en ik zal er alles aan doen om die de komende jaren springlevend te houden. Deel 2 in de serie Luuk en Bo komt in mei uit en deel 3 ligt nog bij mijn redacteur.

Als voorproefje voor iedereen die net zo nieuwsgierig is als ik, hierbij de voorkant:

voorkant Luuk en Bo, uitgeverij Kluitman. Illustraties: Saskia Halfmouw

Het weblog van Karin: Een lang weekend daar kun je ook de links vinden naar haar website en naar Kluitman. Links in de zijbalk staat een link naar het boek en waar je het kunt krijgen.

16 Comments

 1. Wat leuke dat je reclame voor haar maakt!

 2. Ik zie al genoeg reclame op dit blog. Nu ook al in de blogs?
  .-= Brilliees laatste blog ..Belangen =-.

 3. dit is ook niet echt reclame maar een vrienden dienst.
  🙂
  .-= carlaes laatste blog ..week 5 =-.

 4. Promotie zonder dat je er iets voor krijgt kan geen kwaad hoor! Maar ehh: wel zelf ook lezen dus!
  .-= Frank103es laatste blog ..Het wagenpark =-.

 5. Van promoten moet een schrijver het hebben. Daar is niets mis mee.
  .-= hansckees laatste blog ..KUNSTERVAREN =-.

 6. Leuk! Het lijkt me t.z.t. een aardig boekje voor Tijmen.

 7. Eeks! dacht ik toen ik hier nietsvermoedend langs kwam zeilen…. Maar ook: wat leuk!!!!! En zeker leuk zijn ook al jullie reacties, hartstikke bedankt allemaal!!! (enne: een dikke kus voor jou, Sjoerd!)
  .-= karines laatste blog ..Boek =-.

 8. Een vak apart hoor, een kinderboek schrijven, zijn veel regels om het uitgegeven te krijgen…

 9. Voor sommige zaken mag best reclame worden gemaakt! 😉 Voor boeken die kinderen blij maken bijvoorbeeld.
  .-= Terrebeles laatste blog ..Tsjechie =-.

 10. Zeker leuk om te lezen, ik ga het bekijken.
  Karin succes met je boek, wat een geweldig gevoel moet dat zijn!

  Goed Me! liefs,
  .-= Angeles laatste blog ..dromenrijk =-.

 11. Reclame maken voor een creatief geestesproduct is eigenlijk geen reclame. Dat is het alleen wanneer de producent die dat werk in veelvoud produceert dat zou doen. Ik zal dit werk van Karin eens uitvoerig bekijken/lezen.
  .-= Leibelees laatste blog ..Een roestige her-innering =-.

 12. Erg leuk, bedankt voor de tip.
  .-= Lisaes laatste blog ..What up A =-.

 13. inspirerend te lezen dat er ‘kleine meisjesdromen’ uitkomen ;-)Succes Karin!
  .-= mikelodeones laatste blog ..Op stap met de buuf en buum… =-.

 14. Dit is iig een leuke tip. want zo zou ik het noemen

 15. Leuk…!!
  Beetje promoten mag best.
  Succes vandaag weer.

 16. Ik vind dat geen reclame, want je krijgt er niks voor en bepaalt het zelf! Leuk stukje zo!
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Het is van voor mijn tijd. =-.

Geef een reactie