Zoals Sjoerd afgelopen vrijdag al aankondigde, mag ik vandaag een kleine impressie van mijn foto’s laten zien, van ons fotoclubuitstapje. Wij zijn recht van ons werk meteen naar Sittard vertrokken. Een ritje van maar een paar kilometer. Jammer genoeg was het aantal deelnemers beperkt. Niet ieder lid van onze club had de tijd gevonden om mee te gaan. Jammer, want toen ik daar op mijn gemak over een zonnig, bijna verlaten perron wandelde, met mijn camera in de hand, voelde ik me toch wel heel erg bevoorrecht. Het was met recht een mooie zomerse dag. Eentje die we deze zomer niet veel gehad hebben. Een van de mooie dingen van zo’n gezamenlijke uitstap is iedere keer weer achteraf te ontdekken dat ieder verschillend naar zijn omgeving kijkt. Steeds zien we weer foto’s van elkaar waarvan we denken hé wat leuk, dat had ik niet gezien. Daarna komt het gevoel nog een keer terug te moeten. Steeds weer.

Hieronder een paar van mijn foto’s, op en om het station, alle commentaar is natuurlijk welkom:

Een stootblok, de foto is een beetje gevignetteerd voor de looks.

Het lijnenspel over de zijkant van het Transferium. Vroeger heette dat gewoon parkeergarage.

De voorkant van het stationsgebouw, een aparte sfeer door de recht van voren staande zon.

Een bijna leeg perron.

Wie zou die halve zak potgrond op die trap hebben laten staan. Volgens ingewijden staat hij er al maanden

De trein, een dubbeldekker, rijdt binnen.

18 Comments

 1. 1 is fraai,2 komen de lijnen van het transferium niet precies uit in de hoek linksonder, bij 3 hebben de blokken linksvoor en de lantaarnpaal rechts geen toegevoegde waarde, misschien kan dat er nog af, 4 en 6 zijn aardig maar volgens mij niet zo creatief, foto 5 is top, ook zonder zak aarde.Mooi lijnenspel!

  frank-103
 2. Ha Sjoerd,

  Dat is het leuke van fotograferen, je neemt de tijd om een object te vinden, zo zie je meer of andere details.
  Net als wachten op de trein en om je heen kijken.
  De zakpotgrond vind ik echt zo’n foto, iedereen loopt er voorbij en jij zet hem op de foto. oma

  oma

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.