De verlossing – door Frank (van IkFotograag.nl)
De verlossing – door Frank (van IkFotograag.nl)

De verlossing – door Frank (van IkFotograag.nl)

De verlossing is nabij. U herinnert zich wellicht nog het recept voor erwtensoep van Sjoerd, enkele weken geleden. Het blogje had als titel gasuitbraak. Immers door het nuttigen van erwtensoep van zo’n recept ontstaan gegarandeerd voor de andere medemens zeer onwelriekende gassen, d.w.z. als men ze zo laat vliegen. Als U mijn reactie toen gelezen heeft, begrijpt U dat ik er als recht tegenover zittende collega niet zo gelukkig ben met deze culinaire escapades, of in ieder geval niet met de gevolgen. Onze bureaus staan tegen elkaar aan, en U wil niet weten wat er af en toe onder het bureau uitkomt. Daarom vertel ik het ook maar niet.

Aangenaam verrast (niet vergast) was ik vorige week dan ook, toen ik op een website de “Anti-schetenslip” tegenkwam. Voor het luttele bedrag van € 24,95 krijgt men daar drie slips en heeft ook nog keuze uit twee kleuren. Liefhebbers van bruine bonen, erwtensoep en ook uiensoep etc. zouden zoiets permanent in de onderbroekenlade moeten hebben liggen. Zover ik kan zien zijn ze alleen verkrijgbaar voor mannen. Vrouwen hebben zoiets kennelijk niet nodig. De slips vangen alle geurtjes op en kunnen in de wasmachine gewassen worden. De geuren worden er dan uit gewassen. Eigenlijk zou via de ARBO-wet geregeld moeten worden, dat deze slips tot de verplichte bedrijfskleding in gesloten (kantoor)ruimten moeten worden gedragen. Net als de veiligheidshelm op de bouw.

Antischetenslip

21 reacties

  1. Dat kan een stuk goedkoper. Nu ik dit lees kan het niet anders zijn dan dat er een actief koolfilter wordt gebruikt. Die worden al jaren toegepast in friteuzes (vrouwlijke frituurpannen). Kosten circa 1 euro per filter. Niet er 1 in je favoriete onderdracht (in Brittish: underwear) en klaar is frank. 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.