Blij
Blij

Blij

Day Of MonthIk ben zo blij, zo blij… Zo begint een lied van Rijk de Gooyer en Johnny Kraaykamp, twee grappenmakers uit de oude doos. En dat gevoel had ik gisterochtend op weg naar het werk, eindelijk weer een normale week. Totdat ik op het werk kwam en me realiseerde dat er twee uur later een nieuwjaarsbijeenkomst was en het dus weer het jaarlijkse handen schudden. Mèn wat heb ik daar een hekel aan. Iedereen maar rondjes draaien om maar niemand te vergeten. Vooral de chefs en het management niet vergeten. Het was een mooi jaar 2014, volgens de directeur, maar het kan altijd beter. Sta je meteen weer met beide benen op de grond. Maar voor de rest ging alles goed. Nog een weekje aanmodderen met de resten van het oude jaar en dan met frisse moed beginnen aan wat nieuwe projecten. Er staan de nodige op stapel, dus vervelen is er voorlopig niet bij. Tegen de tijd dat we alle lopende zaken hebben afgehandeld kan ik met pensioen, en dat is al over 4 jaar en 9 maanden. En ach, er zijn er die nog langer moeten. Werken houdt je in ieder geval actief en van de straat…

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Frank-103

  Ik heb 120 collega’s een handje geschud, sommige dames willen heel graag zoenen, andere juist niet, dat vind ik altijd vermakelijk om te zien. Een deel van de vrouwelijke collega’s zorgt er dan voor deze dagen niet op kantoor te zijn. Vanmiddag was de nieuwjaarsreceptie, toespraak en hapjes. Het hoort er bij, ik kan mij er verder niet druk om maken!

 2. De poppenkast van handen schudden hebben we ook gehad…. er waren er die zijn dol geworden van de rondjes die ze liepen.
  En ik ken veel andere dingen die me actief bezighouden, beter zelfs dan werken, en regen houd mij ook van de straat en bij zon…

 3. Ha die Sjoerd!

  Dat me neus van vore zit en niet opzij…
  Ja… dat liedje herinner ik me nog goed!
  En ik vind het zo leuk, dat jij dat in je hoofd hebt terwijl je naar je werk gaat…

  Dag!
  groetjes van Marlou

  .

 4. ria

  Bleef het maar bij handen schudden, maar ook nog al dat gezoen nog erbij… met gestrekte arm op iemand toelopen en gelijk nieuwjaarwensen helpt.De beste wensen en weer loslaten. Het is weer voorbij gelukkig 😉

 5. Een nieuwjaarsreceptie houden ze bij ons gelukkig niet. Bij mij beginnen volgende week wel weer de eerste lezingen. En die houden me niet van straat.. want ik moet er juist over straat naar toe.

  Love As Always
  Di Mario

 6. gisteren was het bij ons nieuwjaarsreceptie op de nac, en ik moest natuurlijk werken en mocht niet gaan 😉 Ik hou er ook echt niet van, dat iedereen daar zo schijnheilig handjes staan te schudden, ze zijn zelfs dit jaar eens tot op onze dienst geraakt om het personeel te begroeten.
  Als ik jou lees, moet je ook nog even gaan voor je pensioen, ik denk ik nog 8 jaar of zo?
  We mogen blij zijn dat we idd nog kunnen gaan werken, maar de sleet zit er by my al goed in

 7. Goede morgen Sjoerd, over vier jaar en negen maanden heb je dus een receptie minder te verduren 😉
  Ik ga nog alleen maar naar de receptie van het asiel, dan zie je de andere vrijwilligers ook weer een keertje en kun je wat bijpraten.
  Vandaag wel naar het asiel maar dan om te werken.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: