Koud

Koud

Day Of MonthZoals de meesten wel weten ben ik niet echt een koukleum, maar een genieter van de winterse tijden die eraan staan te komen. Nu zijn er dus mensen die zodra de buitentemperatuur een paar graden zakt, het binnen meteen koud hebben. Zo ook op ons kantoor, twintig graden buiten is een t-shirt, dezelfde temperatuur binnen is een trui aan. Dat noopte mij op een bepaald ogenblik om in de late uurtjes van een zekere middag de airco aan te zetten en deze terug te zetten naar zo’n 16 graden. Gistermorgen was dus iedereen aan het klagen dat het koud was. En al snel werd een vermeende dader genoemd. De airco had ik al uit gezet toen ik binnen kwam de verwarming hoog was daarna het devies dus. Helaas was deze niet warm te krijgen, want de rest van het gebouw heeft naast de verwarming, die uit stond, ook luchtverwarming. Omdat wij een eigen airco hebben trok die dat duidelijk niet…. Minpunten dus voor de vermeende dader. En u geloofd het niet, om een uur of elf stond iedereen buiten, op de verzamelplaats, in de schaduw, te blauwbekken omdat er een oefening was. De grijns op mijn gezicht was er niet af te branden gisteren. Op de foto een maaimachine in het bomenbos, met z’n allen netjes in een rij

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Jij moest alleen maar grijnzen? Ik kom niet meer bij hiero, hahahaha geweldig!

    Dat zeg ik dus ook telkens, dus ben ik eerst maar begonnen om de wind te temperen, tot heden verwarming nog uit en die trui aan, hoe warm het binnen is, geen idee, ik moet nog eens een temp metertje halen of zo een keer, hahaha

    X

  2. Goh hoe zouden ze nu toch kunnen denken dat jij de dader bent geweest 🙂
    Ik heb het ook niet snel koud, mijn thermostaat thuis, staat op 16 graden overdag en 19 graden in de ochtend en in de avond. ’s Nachts is 10 graden prima en mijn slaapkamerraam is altijd open voor de frisse lucht. Inderdaad, de mensen kunnen beter een trui of vest aantrekken dan de verwarming opstoken als het kouder gaat worden.
    Fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: