De groenten (5)
De groenten (5)

De groenten (5)

Alweer vergane glorie, afgebroken en ervoor in de plaats is een parkeerplaats gekomen voor de mensen die ons mooie kasteel bezoeken. Als ik zou moeten gokken heeft de architect van dit gebouw afgekeken bij de meesters van de Amsterdamse school.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Ergens zonde, zo gaat dat helaas, ze zijn in het geboortedorp van mijn moeder en oma, de kerk aan het afbreken zelfs nu as we speak, of die is al plat, alleen de toren blijft staan, dat vind ik pas raar!

    X

  2. Goede morgen Sjoerd, ja alles verandert op de wereld, oude dingen maken plaats voor nieuwe. Al de scholen die ik bezocht heb zijn inmiddels verdwenen. Kleuterschool weg, lagere school weg ook het lyceum is verdwenen er is nu een modern winkelcentrum op die plaats gekomen. Kortom veranderingen op de plattegrond van mijn jeugd.
    Maar laten we niet treuren ook nieuwe dingen hebben hun nut. Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.