12 Comments

 1. In een hele lange tijd geleden aten we geen brood zoals we dat kennen. Het waren ronde platte borden die gemaakt waren van deegwaren. Een soort pizza . Er is een oud hollands gezegde, ” het was zo lekker dat ik het bord erbij opat ” ofzo.

 2. ODB, vast afgeleid van het onze Vader, is een katholieke omgeving. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  logbankje
 3. Dat met paard en wagen langs de weg, dat kan ik me niet herinneren, Wel van de SRV wagen die langs de huizen ging. Owh wacht.. de schillenboer kan ik me nog wel herinneren.

  Love As Always
  Di Mario

  די מריו
 4. Goede morgen Sjoerd. Mooie nostalgische foto. Bij ons kwamen alleen de melkboer en de groenteboer met paard en wagen, oh ja ook de schillenboer, maar die kwam niet elke dag langs. De bakker had een bakfiets (nee die niet zelf gebakken) en de slager liet zijn slagersjongen het vlees brengen, met een grote mand voorop zijn fiets. Tja wat is dat allemaal lang geleden.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.