Wij zijn twee vriendjes
Wij zijn twee vriendjes

Wij zijn twee vriendjes

Na drie dagen Jeslynn zijn de twee katten ook toe aan een beetje rust. Kaatje, onze zwarte poes, maakt het nog niet zoveel uit. Die vindt het ook niet erg als Jeslynn haar wil aaien of knuffelen. Ollie, onze rode kater, is daarentegen op zijn rust gesteld. Die vlucht altijd als het te druk wordt en kruipt dan lekker ergens onder de wol. Zodra de drukte echter weg is zijn beide katten ook meteen weer onder te vinden, op hun vaste plek, de speelgoedkist van Jeslynn… De komende dagen even rustig aan, mijn vrouw moet vandaag nog werken en heeft dan ook vrij tot na Nieuwjaar, ik heb dat al.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Het gaat zo vanzelf he, laat ik gisteren nu een speelgoedkist op wielen hebben ingericht, daar zat wat anders in, maar Luca kwam vorige week en zat er aan ineens en toen dacht ik… oh ja, handiger, hahaha

    De poezen, ja, Picasso is nog altijd op onderzoek uit wat hij ervan vind, soms mijlenver weg, soms wat dichterbij, maar wel op een veilige afstand… kijkend, observerend…

    X

  2. Frank103

    De katten hier blijven overdag ook binnen, er wordt al regelmatig vuurwerk afgestoken en daar zijn ze niet zo gek op. Dan hebben ze liever een drukke peuter!

  3. Goede morgen Sjoerd, ja katten trekken hun eigen plan, wanneer het te druk wordt zoeken ze gewoon een rustig plekje, ze hebben gelijk natuurlijk. Mensen zouden zich niet zo druk moeten maken denken ze vast.
    Ik wens je een fijne vrijdag toe.

  4. En gelijk heeft ie ook. Ik zou ook wel eens willen verdwijnen als het te druk is, maar dat mag niet altijd in je eigen huis. 😉 Zie je mij al naar bed gaan, onder de wol terwijl het huis vol zit met visite. Geniet van je dagen Sjoerd..

    Love as Always
    Di mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.