Spanning aan de Headdammen
Spanning aan de Headdammen

Spanning aan de Headdammen

Een trafohuisje in de herhaling

bVision & Photography

Toeval bestaat niet zul je denken, maar bij het zien van de eerste foto die Morgaine, van Morgaine’s Passions stuurde, wist ik het al, deze heb ik reeds. Maar daarover later. Want ook deze foto’s van dit trafohuisje, zo in de schemer hebben wel wat. Ik laat haar eerst even zelf het verhaal vertellen, daar gaat het tenslotte toch om:
Hoi Sjoerd,
Deze was ik even vergeten, ook bij zonsondergang, ik zag de Friese paarden en ja, Liefste stopte even voor mij, en ik zag? Natuurlijk, een spanningshuisje en dacht ook direct aan jou. (waarvoor dank)

bVision & Photography
Ik moest het even vragen, maar dit is het ‘adres’ en jij mag nu zelf de rest uit gaan zoeken van mij, hahaha: Headammen, Oudega Gem Smallingerland, en zoals je ziet, midden in het weiland, kon er niet heen om ook vanaf een andere kant foto’s te maken. En, het park waar wij even waren? Dat zijn de Alde Feanen, mocht je daar ooit in de buurt zijn, ga er heen, de moeite waard!

bVision & Photography

Maar zoals ik al schreef, er was nog iemand die dit pareltje in januari 2015 reeds op het oog had. Laat ik daar dan ook nog maar even een foto van laten zien hoe het er toen uitzag. Het bericht van Jan (Afanja.com) kun je hier terug vinden: Spanning aan de Hooidammen
Duidelijk is ook dat de stijl van mijn blog in de loop van de jaren ook gewijzigd is.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Hahahahaha, wat ontzettend leuk, nu was ik in 2015 even in mijn blog pauze nog, of net weer gestart?, dus ja, die kans zit erin dat het dubbel komt dan… Overigens… Heb ik gisteravond weer een trafo huisje geschoten, de foto’s staan nog op de camera, dus nog even geduld 😉

    Ik blijf ze schieten, het is denk ik amper te doen of iets dubbel komt, heet wordt nog wat als ik straks in Nijkerk op ga passen.. voor mij voor het eerst, maar ja, Di Mario stuurt ook al met regelmaat op vanuit Nijkerk.. ahum… daar dacht ik wel al aan…

    X

  2. Ik herinner het me nog goed. Volgens mij was ik gestopt vanwege het bord “Overstekende otter”. Dat trafohuisje kon ik vervolgens niet missen.
    Als je er niets over had gezegd, zouden jij en ik vermoedelijk als enigen weten dat dit huisje voor de tweede keer voorbij komt. 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.